Jubileumdag 1 juni

1 juni 75 jaar SV NIEUWKOOP

1 juni is de grote dag, precies 75 jaar geleden is onze vereniging opgericht. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan! Dus SAVE THE DATE!

Oud- leden, leden, niet-leden, nieuwsgierigen, buren, oude bekenden, sponsors, concurrerende teams, vrijwilligers, iedereen is van harte welkom! Er is de hele dag een springkussen voor alle kinderen, voor de lekkere trek staan er verschillende foodtrucks, maar ook de kantine is de hele dag geopend voor een hapje en een drankje.

Programma:

11.00 uur: Jeugdclinics

Arjan van der Laan is zich nu al aan het voorbereiden om een paar toffe clinics neer te zetten voor de hele jeugdafdeling. Van JO8-3 tot en met JO19-1, ze krijgen allemaal voetballes!! De clinics worden ondersteunt door de professionals van de Complete Techniek. Informatie volgt via de teamleiding.

14.15 uur: Samba band op het hoofdveld

14.30 uur Start reünie

14.30 uur: Zorg dat je op tijd aanwezig bent: CREATORS FC komen naar Nieuwkoop. Deze voetballende YouTubers zullen menig tienerhart op hol brengen! De tegenstanders zullen uit de Nieuwkoopse (oud-) talenten gevraagd worden. Jong en Oud zal met plezier naar dit evenement uitkijken!

De kosten voor dit evenement willen we als vereniging zelf dragen, echter CREATORS FC steunen het goede doel “football makes it happen”. Hier willen we als vereniging toch aandacht aan besteden. Daarom vragen wij iedereen een kaartje te kopen voor €3 via onderstaande ticketshop, bij Grand Café de Steupel of Café ‘t Woutje (meer info www.footballmakesithappen.nl)

16.15 uur: Officiële gedeelte van het jubileumweekend op het hoofdveld door de voorzitter. Het Jubileumboek waar iedereen al veel over gehoord heeft, zal eindelijk onthuld worden en deze tijd verkrijgbaar in de hiervoor ingerichte ontvangstkamer.

Na het officiële gedeelte gaan we het gezellig maken met DJ Berg! Kortom we zien jullie graag!

Gedurende de hele dag zullen foto- en video opnames gemaakt worden, zodat we ook aan deze dag een mooie herinnering overhouden.